Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

OG Region Basel – 2022-07-20

OG Region Basel: Grillplausch beim Präsidenten

Mittwochabend, 20. Juli 2022

Es sollte wieder einmal nicht sein… Bei über Wochen konstant warmem Sommerwetter war die Wetter-Prognose für den Mittwochabend, dem des Terriergrills 2022, so schlecht, dass nicht mal an einen Apéro draussen gedacht werden konnte. Nein es gab Abmeldungen in letzter Minute und Anfragen, ob nach dem Gewittersturm das Haus noch stehe und der Anlass überhaupt stattfinde. Zum Glück zog das Gewitter schadlos an uns vorbei und füllte nur Keller in der Nachbarschaft mit Wasser und Schlamm …

So fand der Apéro einmal mehr in der Stube statt und die 17 Teilnehmenden fanden sich anschliessend an den beiden Tischen im Wintergarten und dem in der Stube ein. Der Grill mit dem Fleisch stand wie bei solchen Bedingungen üblich unter der Terrasse und das aus den mitgebrachten Salaten zusammengestellte Buffet war in der Küche aufgebaut. Danke vielmals Allen, die etwas dazu beigesteuert haben.

Nach dem alle fast satt waren standen dieses Jahr zum Dessert allerlei Glacé Sorten bereit und dazu gab es Kaffee und auf Wunsch Gebranntes. So löste sich die Gesellschaft nach guten Gesprächen und einigen Runden der Vierbeiner im Garten erst zu späterer Stunde auf. Es war trotz Wetterpech wieder ein schöner Anlass.

Urs-Martin Koch